Få ditt varumärke att lyfta med dina Sociala Medier

Social Media Manager

Är du ny på Sociala Medier eller får du inte ditt konto att lyfta? Kanske intresserad av vad annonsering kan ge dig? Som Social Media Manager hjälper jag dig med just de problemen eller önskemålen du har. Jag ger nedan förslag på hur två olika paket kan se ut, för varje kund anpassar jag innehållet efter era behov.

Den här tjänsten passar dig som:

– Känner att Sociala Medier är svårt och komplicerat, algoritmer hit och tips dit. Du är mer än redo att lämna över jobbet till en expert som kommer in med nytänkande och energi.

– Inte har tiden eller viljan att göra nytt innehåll men vill växa, få ut något av dina konton. Nå fler konton och på det sättet skapa trafik till din webbplats och kanske få in fler adresser till din e-postlista.

– Du vill växa, på riktigt, få en helhetslösning som får ditt varumärke att lysa. Du vill se faktiska resultat i din försäljning. Detta genom en genomgående strategi i alla dina sociala kanaler.

Paketexempel

Här är två förslag på paket. Kontinuiteten av publiceringen bestämmer vi när vi har vårt uppstartsmöte, antingen digitalt eller ses vi. Efter du presenterat vad du vill ha ut av sociala medier och nyhetsbrev så pratar vi ihop vad som är en rimlig ambitionsnivå att ligga på. Hur många inlägg som ska publiceras i månaden osv. Därefter får du en offert av mig där jag tydligt beskriver vad som ska göras månadsvis och du får ett pris. Jag anpassar paketen efter dina behov för att göra det så enkelt och prisvärt för dig som möjligt.

FÖRSLAG PAKET 1

Underhållning av ett konto, FB, Insta eller Linkedin

Var finns din målgrupp idag och var vill du helst synas? Facebook, Instagram eller Linkedin? I denna tjänsten underhåller jag ett av dina konton alt. lägger samma innehåll i alla tre kanaler. Här fokuserar vi på att konsekvent publicera innehåll som till slut ska öka din varumärkesigenkänning samt såklart öka din försäljning.
– Optimering av din profil, då ingår biografitext som är sökordsoptimerad, profilbild samt höjdpunkter av händelser.
– Månadsplanering av dina inlägg och händelser.
– Framtagning av innehåll och publicering. Till inläggen tas det fram bild, text och relevanta hashtags för din bransch.
– 1 inlägg och 2 händelser, hur ofta vi ska publicera bestämmer vi tillsammans.
– Statistik och resultat varje månadslut.

Från: 3 500:-/ mån

FÖRSLAG PAKET 2

Väx, både på SoMe och via ditt nyhetsbrev

Förslag på paket där jag hjälper dig både med dina sociala medier och nyhetsbrevsutskick. Vi väljer i samråd vilken plattform som ska vara din huvudkanal t ex Instagram.
– Optimering av dina profiler, biografitext som är sökordsoptimerad, profilbild samt höjdpunkter.
– Månadsplanering av dina inlägg och händelser.
– Framtagning av innehåll och publicering. Bild, text och relevanta hashtags för din bransch.
– Inlägg och händelser, hur ofta vi ska publicera bestämmer vi tillsammans.
Mall för nyhetsbrev, skapat i ett proffesionellt program, helt anpassat efter din grafiska profil.
Framtagning av nyhetsbrev, hur ofta ni vill skicka bestämmer vi tillsammans.
– Statistik och resultat varje månadslut.

Från: 7 000:-/ mån

Såhär går det till

Uppstartsmöte

Först träffas vi och går igenom vad du vill ha ut av din digitala marknadsföring. Vi tar reda på vad era mål är. Vill ni verka varumärkesbyggande, få in fler leads eller klick till hemsidan? När jag vet vad du vill ha ut av tjänsten sätter jag upp en individuell lösning där du får en offert.

Planering & Strategi

Vi går igenom din marknadsföringsstrategi eller skapar en ny. Där ska dina mål och förväntningar som vi gick igenom i uppstartsmötet finnas med. Hur ska vi nå dina mål och vad vill du lyfta på dina konton. Vi går också igenom hur vi rent praktiskt ska arbeta ihop. Fotografering på plats eller inköp av bilder. Texterna ska följa ditt företags tonalitet och hashtags tas fram som är relevanta för din bransch.

Varumärkesbyggande

Hur ser ditt varumärke ut idag? Finns det ett bra helhetstänk eller behöver det utvecklas. Behövs det hjälper jag dig att sätta ihop en ny grafisk profil, byggd efter ditt nuvarande varumärke. Jag går igenom logotypen, komplementfärger och typsnitt. Allt ska hänga ihop i dina olika kanaler. Jag hjälper dig bygga upp dina profiler med uppdaterad företagstext, profil- och omslagsbild.

Annonsera på sociala medier

Är du nyfiken på vad annonsering på sociala medier kan ge dig eller är du redan rutinerad annonsör men behöver den där extra knuffen för att få ut det mesta av din marknadsföring?

Social Media Ads Manager

2021-22 utbildade jag mig till Social Media Ads Manager, det innebär att jag har en god förståelse hur man jobbar med verktyget på ett effektivt och genomtänkt sätt. Jag hjälper dig ta reda på din målgrupp, sätter upp rätt mål och givetvis designar jag snygga annonser till dig. Genom att använda Metas Ads Manager kan man inte bara skapa och hantera annonser på sociala medier, utan även få värdefull insikt genom att läsa av statistiken. Verktyget erbjuder omfattande analysfunktioner som gör det möjligt att mäta och utvärdera prestationen för varje annonskampanj.