Snygg och säljande hemsida, skapad efter dina behov

Webbdesign

Har du redan en hemsida och vill uppdatera den eller vill ha en helt ny fräsch webbplats anpassad efter dina behov och din grafiska profil? Jag arbetar både frontend och backend i WordPress och har tillgång till erfarna tekniker för avancerade lösningar.

Kanske en e-handel är något för dig? Idag finns det enkla lösningar för att bygga sin egen webshop. Jag arbetar med Woocommerce som är ett tillägg till WordPress. Där finns alla olika funktioner som behövs och kan kopplas ihop med olika betallösningar.

Såhär går det till

Uppstartsmöte

Först träffas vi och går igenom om du vill utveckla din befintliga hemsida eller bygga en ny. Du berättar vad din hemsida ska innehålla och vi bestämmer om jag ska komma och fotografera, om du fotar själv eller om vi använder bilder från en professionell bildbank. Texter är viktiga på hemsidor pga orden hjälper sökmotorer som Google att hitta din hemsida och placera dig högre upp i sökresultaten. Antingen skriver du texter själv eller stolpar du upp informationen så sätter jag ihop sökordsoptimerade texter. 

Layout och design

Efter vårt möte vet jag vad du är ute efter och sätter ihop ett layoutförslag tillsammans med en offert. Vi går igenom förslaget, ändrar det som behövs och när du ger klartecken börjar jag bygga din hemsida. Därefter har vi löpande kontakt tills vi båda är nöjda med slutresultatet. Alla hemsidor jag bygger är SSL-certifierade, mobilanpassade och sökordsoptimerade.

Lansering

Har du redan en domän ändrar vi så den nya sidan syns live. Skulle du inte ha en domän köper vi ett namn som passar din verksamhet Antingen tar du eget ansvar för domän och och webbhotell eller erbjuder min samarbetspartner Kalbynet en helsvenskt lösning på ett miljövänligt webbhotell med daglig backup. Hemsidan blir därefter indexerad så sökmotorerna hittar den.